Kādas 4 sastāvdaļas var pievienot jebkuriem salātiem: šefpavāru noslēpumi – padariet savu ēdienu garšīgāku un pilnvērtīgāku

Neskatoties uz to, ka esam pieraduši gatavot salātus pēc pārbaudītām receptēm, tos vienmēr var pielāgot.

Piemēram, dažas sastāvdaļas palīdzēs ēdienam kļūt daudz garšīgākam un pilnvērtīgākam.

Ko varat pievienot jebkuriem salātiem

Sezams

Šī ir ārkārtīgi noderīga pārtikas piedeva, kas labvēlīgi ietekmē organismu. Daži cilvēki pievieno sezamu putrām, bet tādā gadījumā jūs nevarēsiet sajust tā patīkamo riekstu garšu un kraukšķīgumu.

Ir vērts atcerēties, ka sezams ir vērtīgs kalcija avots.

Ķirbju eļļa

Mēs esam pieraduši salātus sajaukt ar parastu augu eļļu. Cilvēki, kuri vēlas saglabāt jaunību, skaistumu un labsajūtu, izvēlas olīvu versiju.

Tomēr ir vērts izmēģināt ķirbju eļļu: tās sastāvs ir viens no noderīgākajiem.

Lasi vēl: Lipīgi dvieļi un cimdi būs kā jauni: vienkārši iemērciet tos šķīdumā ar šo tableti

Granātābolu sēklas

Jebkuri salāti izskatīsies izsmalcinātāki un estētiskāki, ja tos dekorēsiet ar granātābolu graudiem. Neaizmirstiet arī par patīkamo garšas nokrāsu un labvēlīgo ietekmi uz labsajūtu.

Ir zināms, ka granātābols ir spēcīgs antioksidantu kompleksa avots.

Fenhelis

Šo vērtīgo produktu noteikti ir vērts izmantot savā uzturā gardēžiem: fenheļa garšu nevar sajaukt ne ar ko citu. Svarīgi arī atzīmēt, ka tas ir neticami noderīgs uztura papildinājums.

Leave a Comment